dimecres, 23 de juny de 2010

xampinyó

Així ha quedat el xampinyó a punt de menjar.
recepta:
Xampinyó 5 minuts al microones, es sala.
Es talla la cua i altres bolets, en aquest cas, “setas de cardo” a trossets, es
fregeixen amb uns alls tallats i julivert, oli d’oliva amb una mica de sal.
Es posa a sobre del bolet, per sobre li repartim una llauneta de tonyina i una llauna de cloïsses.
Per adornar hi posem una mica de formatge per fondre i unes tires de pebrot vermell escalivat.
Ho posem tot al forn microones uns 7 o 8 minuts més, i bon profit.
Aquest xampinyó va ser el sopar per quatre persones, podeu pensar la mida que tenia, i estava boníssim.


1 comentari:

M. Roser Algué Vendrells ha dit...

Ostres, quin xampinyó... Ja veig que també ets una bona cuinera, perquè aquest plat té molt bona pinta. A mi no m'agrada gaire cuinar, si pot ser que ho faci un altre...és clar que tampoc sóc de menjar gaire!!!
Petons,
M. Roser